Husk konkurrencen - Liseborg.dk

Svenske Rivsalt arbejder på at komme ind på det danske marked og vi har holdt øje med dem et stykke tid. Saltet har en smuk lyserød farve og dertil er der lavet et lille rivejern samt en holder, så det kan præsentere sig godt på bordet.

Har du ikke allerede nået at se det, så se det her:

Jeg synes det tilfører maden en vis form for æstetik og oplevelse det at skulle rive sit salt over maden. Bakterierne pga mange røer ved salten er ikke et problem, for de har det ikke så godt med salt. Faktisk er det langt mere hygienisk end en skål med kværnet peber.

Rivsalt har netop fået en dansk agent, men har endnu ikke fået produkterne i forretningerne. Men det er muligt at købe via deres egen hjemmeside rivsalt.se.  Vil du være firstmover på saltet, så har du nu mulighed for at vinde det hos os. Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet udkommer max 2 gange om måneden og vi lover det ikke har en længde svarende til en roman! Kort og præcist og ofte med informationer om gode tilbud i shoppen.

Præmien består af 2 sæt med et stykke salt samt rivejern og et ekstra stykke salt til når det første slipper op. 1 vinder får begge salt-sæt og vinderen vælger selv om der skal deles med andre... Præmien har en værdi af se.kr. 600,-

Se sættet her

Følg med i hvad der sker hos Rivsalt på TwitterFacebook eller Instagram.

Vi trækker en vinder mandag d. 2. dec. 2013.

For god ordens skyld skal det præciseres at alle der allerede modtager nyhedsbrevet også er med i lodtrækningen om gaven.