Papdyr og træbyer - Liseborg.dk

Muji har nogle skønne dyr i 30% genbrugspap og nogle fine byer udskåret som træklodser. Deres tanke var måske mest til børnene, men jeg vil nu beholde dem for mig selv

Uglen er super aktuel som en af sæsonens helt store trends. Og så er der mine elskede byer New York og Paris som træklodser. Skulle du have en forkærlighed for London, Berlin eller noget mere italiensk så er der også noget til dig.

Begge ting har været fremme i nogen tid, men de er stadig lige up to date. Kald mig bare umoderne. For uanset om det er pap eller træ vil det gøre sig rigtig godt i min vindueskarme.

Muji er et japansk mærke, med europæisk hovedsæde i London. De har flere butikker rundt om i Europa og ikken mindst deres webshop. De startede deres mærke tilbage i 1980 med en filosofi om lavprisprodukter af høj kvalitet.

Update 2016: De viste produkter er ikke længere aty finde i Muji's egen webshop