Pæne højtalere
Det er det evindelige problem i mange forhold; mandens vil gerne have store højtaler, der udstråler power og giver lyd. Kvinden vil gerne have noget der er pænt. (Jep, det er smadder stereotypt, men med min erfaring fra indretning, kan jeg kun berette at det har hold i virkeligheden.)
I dag vinder kvinderne en sejer med Libratones smukke indpakning til de trådløse højtalere!
Det er højtalerne Zip og Loop fra Libratone, der har fået nye farver; Moss green, sandstone yellow og apricot red. Deres organiske udtryk samt diskrete form og mulighederne for at vælge farve, gør dem til min absolutte højtalerfavorit fra nu af!
Barbara Bendix Becker og Mette Bache fra tegnestuen R7B har hjulpet med at finde farverne. Materialet er uld.
Hånden på hjertet: jeg er møg-dårlig til at vurdere om lyden er i topkvalitet, men det kan jeg lade manden om. I første omgang vil jeg lige give ham en lille teaser på Youtube, måske droppe et par hints, lade dagens indlæg på bloggen stå åbent på computeren til næste gang han åbner den… Det er kvindelist, men måske den gør os begge utroligt glade.
Begge højtalere fås også i mere diskrete farver, men højtalerns størrelse og enkle design kan sagtens bære at de får lidt farve - og så kan du altid købe et gråt cover til den dag, du gerne vil være lidt mere neutral.
Hos Libratone kan du finde den nærmeste forhandler.
Pris for cover til højtaler fra kr. 379,-