Ornamenter til juletræet - Liseborg.dk

I sidste øjebliks impulskøb er der vist ikke tid til, men så kan jeg da planlægge næste års pyntning af træ. Men de her vil jeg rigtig gerne have til mit juletræ.

Juletræet for mig skal være noget magisk - noget der viser naturen fra sin bedste side og være en hilsen fra eg og bøg om at det lysner dag for dag... OK, ved godt det lyder lidt tykt, men ud over julens kristne budskab, så er der ingen tvivl om at de hedenske symboler og de tilløbner traditioner som f.eks. juletræet for mig betyder at den mørke og triste tid nu snart er forbi og jeg kan glæde mig til foråret, at skulle male havemøbler og mærke solens stråler kysse mit ansigt igen.

Tilbage til det nye juletræspynt: 

Hos shop terrain har jeg fundet 3 fine ting som vil gøre juletræet magisk for mig. Se bare hvordan jeg i sommeren løb kan presse blomster og putte dem i mellem glaspladerne (Hexagon)  og dermed pynte juletræet med sommerblomster. Eller kunstneren Stephanie Birch har lavet de små flasker med indhold; et lille vinterlandskab. Sidst men ikke mindst er der den lille canadiske træklokke med bomuldssnor. Den ligner en sammensmeltning mellem et agern og en bjælde. 

Priserne er pt nedsat så de fås fra $ 8,40 og måske med en yderligere rabat efter jul... Men jeg kan altså ikke garantere noget!