Opbevaringselegance - Liseborg.dk

Der er ikke noget som grimme plastbøtter, der kan gøre et køkken grimt og uindbydende at arbejde i, se på og bare opholde sig i.

Jeg er en varm fortaler for smuk og æstetisk indpakning også af de helt normale dagligvarer.

Se bare hvordan krukkerne Luno med korkkuglen som lukning kan få selv de kedeligste havregryn til at se cool ud! Varen er midlertidigt udsolgt fra Mojoo og jeg kan derfor ikke oplyse prisen. De er designet af Martin Jakobsen.

Olieeddikesættet med en flaske i flasken er elegant og jeg kan tage mig selv i at sidde og kigge på farvespillet af indholdet. Pris kr. 299,- Ligeledes fra Mojoo.

Fra vores egen shop er jeg ganske så forelsket i krukkerne Sweet and Spice, der med en gummibelagt overflade føles bløde at røre ved. Det gode ved disse krukker er at de er helt lufttætte og samtidigt kan bruges til lysfølsomme ting. Den fås i fire farver; grå, lys gul, mintgrøn og pink. Pris kr. 150,-

PS Vi beklager meget billedernes dårlige opløsning, men vi havde dem simpelthen ikke bedre. Lad det endelig ikke få jer til at tænke at produkterne er af en lige så dårlig kvalitet, for det er absolut ikke på tale!

Update 2017: Sweet & Spicy krukkerne fra Present Time er udgået fra deres sortiment