Lysestage og tændstikæske i én - Liseborg.dk

Nu kan jeg for alvor mærke, hvordan vinterens mørke lige så stille sniger sig ind i min lejlighed om eftermiddagen. Overgangen fra sommer til vinter kommer altid bag på mig, og jeg har skulle huske mig selv på at trække i vinterjakken de sidste morgener. Heldigvis betyder mørkere aftener også flere levende lys, og levende lys er lig med hygge for mig. Hvis jeg havde lysestagerne fra Another Country, så ville vinteraftenerne være mere end velkomne hjemme i min stue.

Designeren fra Another Country, Simon Donald, har lavet to små, kantede og lidt rå lysestager. Jeg kan rigtig godt lide det rå klodsmajor-inspirerede udtryk, fordi det holder dem fra at blive for pynte-agtige. Den ene form er inspireret af en Swan-tændstikæske (Swan Candlestick) og den anden er inspireret af en klassisk natlysestage (Nightlight Candlestick). De små stager er lavet af eg, og de har fine detaljer i messing. Begge stager har et blikfang i form af en enkelt gul flade. Swan er 36 x 75 x 118 mm, og Nightlight er 45 x 45 x 115 mm. Jeg mangler egentlig slet ikke lysestager, men på grund af dens beskedne størrelse, er der jo plads til den på selv den mindste ledige flade. 

Deres simple design gør, at lysestagerne ikke bliver for dominerende. Den bedste detalje ved de to små træklodser er, at de har indbyggede rum til tændstikker. Det giver stagerne et praktisk touch. Og så skal jeg ikke engang til at lede efter mine tændstikker, når jeg vil skrue op for hyggen derhjemme. Det er en fordel, hvis man, lige som mig, godt kan være lidt distræt en gang imellem. 

 

Du kan få fingrene i de to lysestager hos DANSK madeforrooms.

Pris britiske pund 21,- pr. stk.