Nyheder til boligen hos Søstrene Grene

Søstrene Grene er ikke normalt det sted man tænker først på, når man skal finde fedt design til hjemmet. Men idag har de åbnet dørene for endnu en lækker kollektion af brugskunst og mindre møbler.
Flere af tingene kunne jeg da sagtens se blive en del af indretningen i min lejlighed!
Der er en smart trådkurv i sort metal, som måler ø 40,5 cm h- 40 cm. Prisen for sådan en fætter er kun 138kr. De har også nogle smadderfine små side/sofaborde i en organisk trekantsform. Bordet fås i to størrelser og forskellige lyse farver. Sidebordet fra Søstrene Grene har tre træben og bordplade med mat finnish - jeg tror det er laminat. Priserne for de små borde starter ved 148kr.
Det har et stykke tid været muligt at købe indrammede illustrationer og budskaber hos Søstrene Grene, og nu har de udvidet med metalskilte med budskaber, som "Happiness is not a destination it is a way of life", "Reach for the stars" og "Good vibes only". Der er to størrelser 30,7 x 12,8 cm til 24,80kr og 35 x 26,3 cm til 49kr. Samme ordspil og budskaber går igen på de 40 x 40 pyntepude-betræk de også har fået ind. Pudebetrækkene er uden fyld og koster 18,80kr stykket.
Der er også kommet nogle rigtigt fine trækasser/bogkasser hjem, som har skæve geometriske former. De kan sættes sammen til en anderledes reol, eller bruges enkeltvis. Priserne for trækasserne starter ved 44kr.
De smarte interiørprodukter hos Søstrene Grene er til salg i butikkerne fra idag, men så vidt jeg kan se på søstrenes Facebook side har der været kø foran butikkerne over hele landet, fordi folk har været så vilde for at få fingre i godterne. Så måske er du heldig at de stadig har noget tilbage, jeg tror ihvertfald, at jeg skal en tur forbi en af deres butikken inden længe.

Billederne er taget fra deres online-katalog.