Nyheder fra H&M Home

Det er altid lidt sjovt at se hvad de har fundet på hos high street kæden H&M, der primært er kendt for deres tøj og ikke deres tilbehør til boligen. Men de forstår at tale til flere med deres meget forskellige udtryk; dødningehoveder, marmor og lyserøde flæser.

Jeg er jo nok mest til en god blanding af dødninge hoveder og marmor og knap så meget flæser, men til gengæld er der andre af hjemmets beboere, der sukker højlydt når de ser det lyserøde flæsegardin… Men lad mig vise dig mine favoritter hos H&M Homes nyheder efteråret 2014.
Jeg kunne godt finde på at blande min samling af hamahåndklæder med et par grå håndklæder med sorte dødningehoveder på badeværelset. De fås i flere størrelser.
I soveværelset overvejede sengetøjet med marmormønster eller det i tern. Jeg tror det sidste har den længste levetid, men det med marmor er sjovere. Men når nu jeg har valgt sjove håndklæder, vil jeg nedtone sengetøjet til de diskrete tern i bomuld.
Pris kr. 199,-
Æsker kan man aldrig få for mange af hvis du spørger mig. Se de smukke små æsker i metal - fås i flere farver og størrelser. Jeg kunne godt tænke mig den blanke sølvfarvede.
Pris kr. 59,95
Jeg er lidt vild med messing og der kommer mere og mere af det. Foretrækker du stadig kobber, så fortsæt bare med det, men jeg har ikke rigtigt så meget kobber stående, så en lille lysestage i gyldent metal. H&M har flere varianter i det gyldne metal, men jeg er til den helt enkle lidt klassiske stage.
Pris kr. 69,95
Og så er der lige det der marmor. Marmor er ikke til at komme uden om i den kommende sæson. Det er et must have i boligen og man ser det på print og i dets naturlige form mange steder. Hos H&M er det som det førnævnte sengetøj, men også som dug og en lille skål (godt nok i porcelæn, men med et marmormønster).
Pris for dug, kr. 129,-
Pris for skål, kr. 29,95