Nordstjernes smukke marmor-ting

Da vi var forbi Formland messen kiggede jeg forbi Nordstjerne's stand. Vi har tidligere talt med dem på Defining Scandinavian, så jeg ville lige se om de havde fået nogle nye varer hjem. Jeg blev ikke skuffet. Der var stort set ikke et eneste produkt i deres sortiment jeg ikke havde lyst til at købe med hjem til enten webshoppen eller helst til mig selv.
Det var hovedsageligt deres lækre produkter i marmor jeg faldt for. De havde selvfølgelig den klassiske hvide marmor med grå aftegninger, men også den smukke dybe grønne, en lækker lysebrun marmor og en virkelig flot mørkegrå marmor med hvide årer.
Nordstjerne forstår virkelig at bruge marmoren uden at det bliver for meget. De har nogle enkle produkter, som vil give lidt eksklusivitet og elegance til hjemmet. Noget af det jeg syntes bedst om, er alle deres smukke krukker, skåle, æsker og bakker. Der er både runge og firkantede, høje og lave, store og små som kan bruges til opbevaring af alt for smykker, nøgler, papirer, skriveredskaber eller hvad man nu lige selv synes man vil bruge dem til. Ikke alle produkterne fås i alle fire typer marmor, men det er nok meget godt, da det så er lettere at vælge hvilken farve man skal vælge. Priserne ligger fra 149 for en lille skål op til 699kr for den store bakke.
Ud over opbevaring i marmor har de også nogle virkelig lækre kageruller i den smukke sten. Kagerullen i marmor er 30,5 cm lang og har en diameter på 4 cm. En marmor kagerulle er virkelig god, da den har tyngde og gør den rigtig nem at styre når man ruller sin tærtedej, butterdej, småkagedej osv. ud. Kagerullen fås i både hvid og grøn marmor og koster 299kr.
Find og køb produkterne her: i den hvide marmor, den grønne marmor, den brune marmor og den grå marmor.
De har også andre produkter i marmor bl.a. lysestager og sæbepumper som også kan ses i de forskellige marmor typer.