Nimuno Loops - LEGO tape

Som dansker skal man næsten være vild med LEGO. Men det er ikke så svært, for det er virkelig et skønt produkt.

Og nu kan du købe plader til LEGO, som kan bukkes, og da de har klæbende bagside, kan de sættes på eks. vægge og buede overflader.

Dendable Adesive Blue

 

Det hedder Nimuno Loops og er bånd af blødt plast, som let kan klippes i den ønskede længde og sættes fast med den klæbende bagside.

Cuttable Gif Blue


Det er firmaet Nimuno, som står bag det smarte tape til klodser.

Så vil du gerne bygge med klodser ned over kanten af spisebordet, kan du sætte Block Tape fast, og du kan nu bygge på den vertikale flade.
Skal madkassen gøres lidt sjovere, kan du sætte klodse-tapen på, og madkassen kan nu bruges til at bygge på.
Har du bygget et stort fint hus i LEGO og vil gerne have sat en blomsterkasse i LEGO udenpå, kan det gøres med Nimuno Loops.

Lego Tape Tandboerste

 

Det passer til klodser fra LEGO, Mega bloks og Kreo, og findes i mange forskellige farver. Der er to bredder - smal med to små "dubber" som passer til alm. LEGO klodser og en bred med fire "dubber" som også kan bruges til klodser med Dublo størrelse. Der er også en "modtager"-tape, der er som bunden af en LEGO-klods, og man kan så få ting, som normalt ikke passer til LEGO, til at sidde fast.

De Tre Typer Block Tape

 

Der er en Indiegogo kampagne igang, hvor du kan købe LEGO tapen. Der er flere pakker at vælge mellem lige fra en lille pakke med to ruller til $13 til den store med 1050 ruller til $3000.
I april var der blevet samlet 20099% af det ønskede beløb ind.

Nimuno Loops står til at være færdig og blive sendt ud til kunderne til august 2017.
Se mere om kampagnen på Indiegogo.