Når camping skal være lidt sjovere

Campingsæsonen er på sit højeste! Det er både de billige telte på festival og de store villa-telte, der har kronede dage pt. Men hvad nu hvis man som jeg ikke synes det ser så tjekket ud med et koboltblåt tunneltelt, for guderne skal vide der er langt mellem snapsene og de flotte telte (undskyld, teltdesignere, men I ser selv uden om det).

Se efter at have været lidt på jagt, så fandt jeg et par muligheder, der kunne blive et hit. Enten fordi, de taler til æstetikkeren, adventuristen eller komikkeren. Og hvilket telt, der hører til hvilken kategori, bestemmer du selv...:

1. Se nu bare denne camplet, der efter sigende foldes nemt ud og har elektrisk indstilling på senge - som i øvrigt nemt kan gøres til dobbeltseng, flytbar køkken med komfur, keramisk toilet, grill og der arbejdes med materialer som corian, teaktræ, eg og rustfrit stål udover en højkvalitets bomuld til sejlet. Og så er der naturligsvis et vinskab og espressobar med i købet.

Skulle du være i tvivl, så kan jeg afsløre at det selvfølge er operahuset i Sydney, der har givet inspiration til udsendet og der af navnet på traileren; Opera.

Man spørger sig selv om man kan leve foruden? Vi takker belgiske Axel Enthoven for at gøre det ret luksusagtigt at tage på camping!

Jeg fandt frem til en pris der hedder € 27.680,- fra 2011. 

2. Er du til den klassiske form på teltet, men synes de godt må peppes lidt op alligevel, så skal du tage at kigge på engelske Fieldcandy.com. Hvad med et lille flytbart skur til manden - Mens only - eller er du mere til farver, så kun du måske finde hvile i en kvart vandmelon - what a melon? De har selvfølgelig et hav af andre design, så der er et telt der passer til enhver. Pris kr. 4268,97

3. Stingray ligner som navnet antyder en rokke og skal ikke sættes op med almindelige pløkker, men i stedet hænge. Der bliver på en eller anden vis lidt magisk og eventyragtigt over at skulle hænge i luften og sove i telt. Jeg ved ikke hvor rar den er at sove flere i, men jeg sover gerne alene i sådan én!

Pris $ 1350,-

4. Er der én ting jeg mangler ved de ovenstående telte er det at når man endelig har valgt at sove lidt tættere på naturen, så vil jeg også gerne kunne se på stjernerne. Det kan lade sig gøre med et Bubble Trees. De er dog knap så praktiske i forhold til at flytte rundt med, da de bl.a. laves med trægulv. Men hvilken udsigt! Er du ikke helt sikker på at du har lyst til at være så eksponeret kan du i følge Bubble Trees hjemmeside, få en prøveovernatning på flere franske campingpladser. 

OBS! Vi anbefaler du sover med nattøj!

Pris ca. $ 12.000,-