myshelf fra dims

Der er her på bloggen før blevet skrevet om sættekasser i akryl, men nu er der også kommet en rigtig fin amagerhylde i akryl på markedet.
Amagerhylden har fået det fine navn "myshelf" og er designet af det lille, danske designfirma dims. dims laver personligt design med et glimt i øjet og som de selv skriver "dims sætter prikken over i’et og er den lille ting, som giver stemning i et rum og gør dig glad".
myshelf amagerhylden er en moderne klassiker, hvor formen er velkendt og giver minder om sommerhusture og nips fra en svunden tid, mens det moderne materiale, akryl, giver hylden kant og personlighed og ikke mindst farve. Der er nemlig hele 10 forskellige farver hylden laves i - klar, støvet hvid, røget sort, gul, pink, blå, orange, neon grøn, neon pink og neon orange.
Målene på myshelf er 67,3 cm i højden, 66,5 cm i bredden og 9,5 cm i dybden. En myshelf har tre hylder. Siderne og den nederste hylde er bøjet og laver en kant foran på amagerhylden med huller, udskæringer og svugne kanter. I siderne går hylderne helt ud over kanten af forkanten, altså igennem siderne, så man også kan stille ting bag den udskårne forkant.
Navnet myshelf kommer af at man kan bruge hylden til lige det, man har lyst til og gøre den helt personlig, gennem de ting man putter i den. Om man vil bruge den på badeværelset til parfumeflakoner og smukke dåser, i køkkenet til krydderier, i stuen til små vaser og nips eller måske på børneværelset til legofigurer, det er helt op til en selv, kun fantasien (og størrelsen) sætte grænser for hvad man udstiller i sin myshelf amagerhylde.
En ekstra lækker detalje ved myshelf er at dims donerer 10kr for hver solgt hylde til velgørenhed. Så får man også lidt bedre samvittighed ved at købe nyt til hjemmet.

myshelf i alle 10 farver kan købes i dims' webshop her. Uanset hvilken farve du vælger din myshelf i koster den 1199kr.