Mid Season Sale forår 2017

Vi er midt på sæsonnen, så mange butikker holder Midt Season Sale.

Jeg har været ved at kigge lidt rundt efter gode tilbud i de store webshops til fysiske butikker.

Her er fem nedsatte ting, jeg godt kunne finde på at købe nu, det er nedsat, selvom det måske ikke er noget, jeg står akut og mangler.

Kande fra Lyngby Glas
Hos Salling har de tilbud på en fin glaskande fra Lyngby Glas. Den har lige sider med de klassiske riller, som kendes fra Lyngby vasen.
Den er lavet af krystalglas og kan indeholde 1,2 L.
Normalprisen er 349,- men den kan for øjeblikket købes på Sallings webshop til 149,95.

Lynby Glaskande


Valencia pendel fra Belid
Jeg kunne godt tænke mig en ny loftlampe, hvor man ikke kan se pæren, i mit soveværelse. Jeg tror Valencia pendlen fra Belid kunne være et godt bud.
Den er i metal med mat sort lakering og har en diameter på 31,8 cm. Den kan købes på Sinnerups webshop og koster 999,- mens normalprisen er 1659,-

Valencia Lampe Sinnerup


Rose Garden urtepotteskjuler fra Bjørn Wiinblad
Jeg elsker jo Bjørn Wiinblad (det kan tydeligt ses på min Instagram profil), og kan altid bruge lidt mere. Så den fine Rosa Garden potteskjuler i blå må meget gerne komme hjem og bo i min vindueskarm.
Den måler kun 12 cm i diameter, så den vil ikke fylde alt for meget, og vil se smadderfin ud ved siden af min store Juliane pottedame.
Bjørn Wiinblad potten er for øjeblikket nedsat fra 299,95 til 199,95 hos Illums Bolighus.

Urtepotteskjuler Rosegarden Blaa Wiinblad


Bitz multisæt
Kan man få for mange skåle og fade? Det tror jeg ikke.
For tiden har Magasin tilbud på det smarte Multisæt fra Bitz. Det er lavet af stentøj, så det kan bruges til både servering og tilberedning; det er lavet af stentøj og tåler derfor både microovn og alm. ovn op til 250 grader og kan vaskes op i maskine.
Sættet har en fin lysegrå glasur og består af en skål som er 10 cm høj og 20 cm i diameter og et fad som er 6 cm høj og har en diameter på 28 cm. På Magasins webshop kan Bitz multisættet købes til 149,- hvor normalprisen er 299,95 - selvom der står førpris 479,95 koster det på bl.a. Bitz' egen webshop 299,95.

Bitz Multisaet


Papirsugerør fra Miss Étoile
Plastsugerør forurener helt vildt ude i naturen. Så jeg vil egentlig gerne skifte over til noget lidt mere nedbrydeligt. Så det er jo heldigt at Bahne har tilbud på lyserøde papirsugerør med hjerter fra Miss Étoile.
Der er 25 stk i en pakke som normalt koster 30,- men de er nu nedsat til 15,- og kan købes på Bahnes webshop.

Papir Sugeroer Miss Etoile


Jeg kan også afsløre at jeg i påsken vil holde lagersalg i LivingSweetLivings webshop