Merchandise fra NBCAM

Amerikanerne er noget bedre til at gøre opmærksomme på kampen mod brystkræft end vi er herhjemme. Da jeg var i Boston tidligere på måneden var der et støtte-løb i byen, så det vrimlede med folk i lyserøde tshirts og andet merchandise som viste deres engagement i sagen, gerne med en personlig besked til en bekendt som enten var død, kæmpede med eller havde overlevet brystkræft.
Der er en hjemmeside for brystkræft måneden, National Breast Cancer Awareness Month, som har en meget velassorteret webshop med produkter som støtter sagen. Alle produkterne har log eller på anden måde viser tilknytningen til NBCAM. Selvom det er en national organisation, sender de gerne deres produkter udenfor USA, så hele verden kan støtte den gode sag. Det er mest henvendt til grupper, butikker og lign. da der er nogle ret store minimumskøb på flere af tingene. Det er også muligt at få sit eget motiv eller tekst printet på produkterne, så de kan tilpasses den enkelte gruppe eller butik.

Nogle af de produkter jeg synes vældig godt om er bl.a.
Termokrus i metal med pink detaljer. Der er låg med slide-lock, så væsken ikke drypper ud når man er på farten. På forsiden er cancersløjfen trykt, og under kan man få skrevet en personlig tekst. Prisen ligger på $4,75 stykket, og der er minimumskøb på 75stk.
En indkøbspose i pink plast med lyserødt leopardmønster på siderne. På forsiden er der tryk af cancersløjfen og tre sommerfugle, samt plads til en personlig besked. Indkøbsposerne koster $2,89 stykket og minimumskøb er på 125stk.
Plastikkrus som skifter farve fra frostet til pink når der kommer kold væske i. På forsiden er der i pink printet encirkel med teksten Pink, en cancersløjfe og stjerner, og nedenunder er der selvfølgelig plads til en personlig besked.. Et glas kan indeholde ca. 0,6l væske og koster $1,15 med minimumskøb af 250 stk.

De nævnte produkter, samt en masse andre som også støtter brystkræft sagen, kan findes her.