Maskingtape lastbil

Til mange af de DIY projekter jeg skriver om her på bloggen, skal der bruges maskingtape, også kaldet washi tape.
Jeg har selv en masse ruller liggende i skuffen. Tapen er jo så smart, at det ikke sætter mærker på væggene, så det er godt at bruge, hvis noget skal hænges midlertidigt op eller til at pynte med.

Det er bare lidt træls at have rullerne liggende og rode i skuffen. Det kunne være rart, hvis der var lidt mere styr på mine maskingtaperuller. Måske med en maskingtapeholder.

Det har thailanske Mink is Love en løsning på. En fin lille lastbil i træ med plads til enten fire eller seks ruller maskingtape.
Lastbilen fås i to træsorter, en lys i fyrretræ og en mørk i asiatisk sal træ.

For at få tapen på lastbilen fjernes førehuset, og du kan trække rullerne hen over den runde træstav på ladet. Taperullerne kan nemt rulle rundt, så man behøver ikke tage dem af, når der skal bruges tape, det tages bare direkte fra lastbilen.

De små trælastbiler til maskingtape opbevaring er lavet i hånden, og da træ jo er et naturmateriale, vil der ikke være to lastbilet, som er ens.

Lastbilen til fire ruller tape koster omkring 140,- og den til seks ruller koster omkring 150,- Prisen er den samme, uanset hvilken træsort du vælger.

Du kan finde tape-lastbilerne til salg i Mink is Love's Etsy shop her.
Og når du er derinde, kan du jo også lige tjekke hendes andre lækre trævarer ud. Det er nogle rigtig fine ting, hun laver!