Mad-Molekyle-kunst

Det er nu muligt at købe de 12 mad molekyleplakater samt molekyler med kærlighed og glæde i forskellige farver hos Liseborg.
Du kan finde dem alle her.

Der er tre størrelser - 30x40cm til 155,- 50x70cm til 275,- som A5 postkort til 29,-
Udvalgte mad molekyler fås også som brik = tryk på mdf-plade i A5 størrelse til 85,-

Da vi var forbi Formland messen i januar faldt jeg for de fine prints fra INCADO's Graphics collection.
Det er grafiske prints af molekyle-modeller, med tekst nedenunder som fortæller hvad modellen forstiller. Det er nogle ret gode ting de har fundet frem til i molekyle format, nemlig chokolade, glukose, mælk, vanillin/vanille, coffein og lakrids. Sammen med modellen står den kemiske sammensætning også med store bogstaver og tal og lind mindre i parantes står det på engelsk hvad modellen forestiller.
Om det nu også er rigtige kemiske modeller og formler eller noget de bare har fundet på er jeg lidt usikker på; man skal nok ikke lige gå igang som den lille kemiker og regne med at kunne lave coffein ud fra plakaten.
Baggrundsfarven for hver plakat passer meget godt til det som formlen viser, så lakrids har sort baggrund, chokolade har brun og mælk er beige.
Under alle omstændigheder er det nogle rigtig fine plakater, som ikke rigtigt ligner det man ser alle andre steder.

Update 11/2-15
Molekyle plakaterne er udvidet med 6 nye madmolekyler og 4 hormon molekyler. Incado er også begyndt at sælge molekyle billederne som plakater i tre størrelser 30x40, 50x70 og 60x80 cm.