LSL på Defining Scandinavia

I denne uge drager LivingSweetLiving mod hovedstaden for at deltage i Defining Scandinavia messen i Øksnehallen. Vi tager afsted for at få inspiration til bloggen, sige hej til leverandører og også for at se om vi måske skal have nye samarbejdspartnere og produkter i shoppen.
Her får I et lille kig på nogle af de ting vi har overvejet. Vi vil hellere end gerne have jeres mening om hvilke ting I synes vi skal arbejde videre med, hvad vi skal holde os fra og om der er andre ting I gerne ser i vores webshop. Så skriv en kommentar i feltet nederst på siden, så vi ved hvad I gerne ser komme med på shoppen i løbet af efteråret.

Jeg har tidligere nævnt dem i et blogindlæg, men NotKnot puderne fra islandske Umemi er værd at få med igen . De er tilpas specielle og lækre, så selvfølgelig de er noget af det, vi overvejer at få i sortiment.

Vi har nu fået de smukke knudepuder til salg i vores egen webshop. De koster 955kr stykker og kan købes her.

 

Det enkelte stentøjsstel, Mezzo, fra Casalinga er smukt og praktisk. Stellet er håndlavet og malet i blide pastelfarver. Det er svært at finde noget negativt at sige om Mezzo, så hvorfor skulle det ikke også med i vores webshop?

Place de Bleu har lavet noget rigtigt fine brødkurve, som også kan bruges som tehætte. De har fine striber og er lavet i lækre stoffer fra Kvadrat. Vi synes selv det er noget vi godt kunne bruge.

Lækkert økologisk sengetøj fra RosenbergCph er også i vores søgelys. Der er så mange fine mønstre og motiver at vælge mellem, og fælles for dem er at de er enkle og super kvalitet.

Lysestagerne Skogen & träden fra Vardagsbruk kunne også være en mulighed for os at sælge i shoppen. Designet tager inspiration i lyset gennem trækronerne, og farverne på stagerne passer til hver sin årstid eller sæson. Disse lysestager er smukke og naturlige, med en god historie.