La Marelle kagedåser

Jeg er faldet for en den bedste serie videopodcasts. Det er fra Harwood Podcast og handler om kager og desserter og har den sødeste amerikanske husmor som vært. En podcast jeg er specielt glad for hedder The Cookie Jar og er, som navnet antyder, opskrifter på småkager.
Men når jeg har lavet alle disse småkager, skal jeg jo have noget at gemme dem i. Jeg har optil flere kagedåser, jeg har købt på markeder og i genbrugsbutikker, og jeg synes faktisk at de gamle dåser har mere sjæl end nye. Dog har jeg forelsket mig i nogle nye, jeg meget gerne vil udvide min samling med. De kommer fra det franske firma La Marelle og er designet af Mademoiselle Héloïse. De har nogle naivistiske tegninger af børn og dyr og er i pastel farver. Læs mere om designeren på hendes blog, som desværre er på fransk. I serien findes også tasker, smykker og meget mere.

Update 2015: Denne serie kagedåser er desværre ikke længere i produktion