Håndvaske

Jeg er blevet bedt om at finde nogle badeværelsesvaske, gerne nogen som ikke er alt for dybe.

Jeg fandt denne miljøvenlige udgave lavet i gamle dæk som er blevet smeltet om. Gummiet bliver strukket og sat fast på enten en træ eller metalramme. Vasken hedder RUBBiSH og er skabt af arkitektfirmaet Minarc. Den er stadig på udviklingsstadiet, men skulle være i handlen meget snart.
Phillip Starck har lavet en utrolig smuk vask ved navn Starck X. Den er lavet i keramik og fås både som vask alene eller vask med afsætningsplads. Producenten er Duravit og den kan bestilles her.

Ikea har vasken Bråviken, som fås i forskellige størrelser. Prisen er jo altid i orden hos Ikea, men vasken er lavet i marmorgranular som er temmelig følsomt, så man skal være varsom med ridser og afsmitning. Bestil vasken her.

Alterna har to gode bud på porcelænsvaske, som skal monteres på bordpladen. Den ene er Imola, som mest af alt ligner et stort buet fad stående på bordet. Den anden, Pavia, er kvadratisk.

Svenske Eico har en utrolig flot væghængt vask, kaldet Fly, lavet i hvid porcelæn. Dog kan jeg lige se for mig hvordan ungerne kan få plasket vand ud over hele badeværelset med denne vaske. Fly kan bl.a. købes her.

Square fra Dansani fås i forskellige længder og som dobbeltvask. Den er lavet i støbemarmor som har en overflade af gelcoat, som gør den nem at vedligeholde, overfladen fåes både i klar/hvid og sort. De forskellige udgaver kan købes her.