Jule anti-stres

Der er alt muligt grund til at være en anelse stresset i den næste måneds tid. Der er trods alt ting der skal gøres, ritualer der skal gennemgås før det bliver jul.

Jeg vil derfor anbefale at man tager sig tid til noget antistres i løbet af de næste 3 uger. Det kræver smukke ting omkring sig, men også at tilføre sin krop noget velvære. Jeg vil forsøge at bure mig inde på badeværelset i en times tid eller to og lave min halvanden kvadratmeter badeværelse til et mini spa. Det vil jeg gøre med følgende ting:

1. Levende lys til at skabe en stemning. Disse smukke stager fra Jeanette Hiiri vil efter endt spa oplevelse komme ind i stuen og pynte.

2. Levende blomster i en flot vase. De kunne f.eks. være i en af de smukke keramikvaser fra Yvonne Miller.

3. Smukke og bløde håndklæder. 100% bomuld, der leder tankerne hen på et tyrkisk bad. Kr. 325,-

4. Lækre sæber, der får badeværelset ti at ligne en badeanstalt i den dyre ende. Her en Hammam massagesæbe med olie og duft af honning og orangeblomster. www.liila.dk har flere forskellige varianter. Pris for denne kr. 80,- Men fraprisen er fra kr. 12,-

5. Smuk sæbeskål til den nye lækre sæbe kunne være denne i skifer eller evt. sort marmor. Pris fra kr. 189,-

6. Noget roligt musik på denne flotte og enkle vådrumsradio, kr. 299,-

7. Body scrub fra Munkholm i flot indpakning, der giver mig lyst til at komme tibage..., kr. 135,-

8. Bademåtte i teaktræ, kr. 199,-

9. En blød, økologisk badekåbe med hætte at krybe i, mens ansigtsmasken virker

10. En stor natursvamp, der ser flot ud når den ikke er i brug, men som også er god at fordele en flydende sæbe med, fra kr. 99,95

PS. Skulle nogen fra min familie føle for ast give mig noget af ovenstående i julegave, så skal de ikke høre noget for det!!!

Update 2015 - massagesæben og sæbeskålene fås deværre ikke længere da webshoppen liila er lukket. Men lignende sæbe kan købes i denne franske webshop.
Håndklæderne og vaserne fra Yvonne Miller er desværre ikke længere i handlen.