Jessica Simpson Home

Hvis sommerferien alligevel fører en til USA kan man jo lige tage et smut forbi en Bed, Bath and Beyond for at tjekke det nye sengetøj designet af Jessica Simpson ud.
Man kender nok bedre Jessica Simpson som sanger og skuespiller, men også fra hendes reality show, Newlyweds, fra starten af 00'erne og som talsperson for det amerikansk Weight Watchers. Et stykke tid har hun designet tøj og nu har hun så også kastet sig over design af boliginteriør. Jeg må sige, at jeg faktisk er ret imponeret.
Jessica siger selv at hendes ting skal kunne bruges både af den unge kvide der lige er flyttet hjemmefra og til familien der er igang med at skabe et hjem.
Hendes ting har glade og livlige prints og friske farver. Det er selvfølgelig temmeligt amerikansk i sin stil, men det kan også have sin charme.
Lige nu kan man få sengetæpper/dyner til priser fra $100 og puder fra $25. Senere vil der også komme viskestykker og håndklæder fra fru Simpson. Du kan finde Jessica Simpsom Home kollektionen her.
Bed, Bath and Beyond sender desværre ikke varer købt i deres webshop udenfor USA, så man skal en tur forbi en af deres butikker på den anden side af Atlanten for at få fingre i Jessica Simpsons boligtilbehør.