Glæde og tryghed i dit hjem

Mit hjem skal være en tryg base. Det er stedet, hvor jeg godt kan lide at være, hvor jeg kan slappe af og være mig selv. Jeg har lyst til at udsmykke mit hjem med ting, som jeg synes er pæne, eller som er funktionelle, og med noget som har værdi for mig. Det er vigtigt for mig, at dem som jeg bor sammen med, har det godt, trives og glæder sig til at komme hjem. Jeg sætter pris på at vedligeholde mit hjem, men med respekt for det oprindelige, da det bidrager med noget historie, og det er svært at købe for penge.

Jeg kan godt lide at kigge på ting, der kan pynte i mit hjem, og jeg har været ved at kigge på ting, der kan gøre det hyggeligt på badeværelset Badeværelsesartikler | Stort udvalg fra Meraki og House Doctor! (liseborg.dk) Der er kurve, som kan give hygge og være med til at bryde det lidt kliniske udtryk, der godt kan være på et badeværelse. House Doctor har mange flotte ting bl.a. en toiletbørste lavet af cement, som er mere spændende at se på end den traditionelle toiletbørste lavet i plastik. Meraki har lavet spejle, bakker og andre ting, der kan bidrage med at få rummet til at virke hjemligt og hyggeligt. Der er altid mulighed for at finde nye ting til hjemmet og blive inspireret. Hjemmet må gerne afspejle ens personlighed, og det vigtigste er, at man er glad for at være i sit hjem.

BadeværelseHjemIndretning