Illux wallstickers

Jeg blev kontaktet af Illux, om jeg kunne tænke mig at skrive om deres wallstickers. Jeg kiggede lidt på deres side og tænkte at det kunne jeg da godt. De har jo nogle ret fine og anderledes wallstickers imellem, som jeg ikke synes jeg har set før.
Egentlig havde jeg lidt en fornemmelse af at der var gået lidt stilstand i wallstickers, men jeg kunne hurtigt se på Illuxs sortiment at jeg tog helt fejl. Et eksempel er, at det er meget populært med plakater med budskaber, så selvfølgelig kan man også hos Illux få en wallsticker med sangtekster, citater, budskaber og man kan endda lave sin egen wallsticker med en tekst som betyder noget for dig.
Efter jeg havde sagt ja til at skrive om Illux's wallstickers kom jeg så til at kigge rundt i min lejlighed for et sted at hænge den. Det opgave jeg hurtigt igen, der er bare fyldt ud på alle vores vægge. Desuden er der tapetseret med glasvæv på alle vægge, så jeg blev i tvivl om sådan en sticker overhovedet ville kunne hænge fast på sådan en ujævn overflade. Det var ikke muligt at findee information om hvilke overflade der er egent til at hænge wallstickers på hos Illux, så jeg turde ikke tage nogen chancer og få en fin sticker hjem og så ikke kunne hænge den op.
Min søsters børn har lige fået helt nye værelser, så jeg tænkte at de nok kunne være interesserede i at få lidt pynt til væggen og teste wallstickerne. Det ville de gerne og så skulle den store udvælgelsesprocess igang.
Illux har et kæmpe udvalg af forskellige motiver og derudover kommer de alle sammen i forskellige farver. Først overvejde de det store landkort på min store nevøs (på næsten 12år) værelse, så tænkte de om det skulle være nogen af de sjove børnestickers til min mindste nevøs (på 8år) værelse, men de var for en lidt yngre målgruppe. Der var jo også mange muligheder for at hænge en wallsticker et sted alle kunne få glæde af dem; skulle det så være en zebra i entreen, et par Poul Pava figurer i spisestuen eller et paisley mønster over sofaen? Det endte med to blomster/grene/blade på min nieces (på næsten 12år) værelse.
Min søster satte den ene, med de mange blade som falder ned over væggen, op alene. De skulle klippes ud og sættes op en efter en, så man har mulighed for at placere dem så de passer til nøjagtigt den væg man sætter dem op på.
Den anden var min niece selv med til at sætte op. Den var stor at holde op til væggen alene og havede nogle tynde grene, som helst ikke ville slippe papiret, så de var glade for at være to om det.
Hele forlæbet var super nemt. Både med at bestille varerne på Illux's hjemmeside. Fragten var enormt hurtig; vi bestilte tirsdag aften og pakken var til afhentning ved nærmeste GLS pakkeshop allerede torsdag. Med wallstickerne fuglte en lille plastik-skraber til nemmere at få klistermærket til at slippe papiret og få det til at hænge ordentligt fast på væggen.
Eneste minus var at der ikke var ret meget information på deres hjemmeside, om hvilke overflader wallstickerne kan sættes på, og om de efterlader mærker fra lim på væggen. Men hvis man er meget i tvivl kan man bare ringe til deres support.
Det kan varmt anbefales at købe wallstickers hos Illux, og hvis man ikke lige finder et motiv man kan lide kan man bare lave sit eget.

Indlæng sponsoreret af Illux.dk