Hollandsk retrodesign

Zuiver er et hollandsk mærke, der designer interiør til boligen. Jeg er faldet for deres stil, som er retro og ofte med et twist. De har lavet et væld af inspirerende møbler, og jeg er især vild med tre af deres ting. 

Den første er det runde natbord 'Hide and Seek', der har et lille indbygget rum. Her er der plads til rudekuverter og alle de andre småting, der altid samler sig på natbordet. Det fås i de tre fine farver hvid, gul og petroleum, og måler 46x50 cm. Du kan få fingrene i det for pris kr. 795,- hos Rumessens

Den anden af mine favorit-kreationer hedder 'Table Tree' og det er en stumtjener og en taburet samlet i ét. Så er der altid et sted at sidde, når ens sneaks skal snørres på vej ud af døren. En anden kvalitet ved stumtjeneren er, at den ikke tager ret meget plads i rummet. Og så er det en fin detalje, at knagerne er træfarvede, imens skamlen er malet hvid. Farverne understreger, at den er sat sammen af to møbler. Stumtjeneren måler 40x169 cm.

Den tredje ting jeg vil fremhæve er lampen 'LED It Be'. Det er den klassiske arkitektlampe, der har fået et helt nyt og let udtryk. 'LED it be' er lettere end originalen, fordi den nøjes med at tegne en silhuet. Lampen findes i to farvekombinationer; træ med rød stofledning eller hvid med koksgrå stofledning. Den fås både i en version til væggen, bordet og gulvet. Bordlampen måler 24x34x58 cm.

Kontakt Zuiver for mere information på info@zuiver.com, eller tlf. +31 7546020.

/ Camilla