Harriet Riddell hos Stof2000

I denne weekend er der Kreative Dage messe i Fredericia.

Jeg kommer desværre ikke selv afsted i år, men der plejer altid at være en masse spændende DIY projekter at bliver inspireret af.

Sidste år købte jeg hampegarn til at strikke en skrubbehandske til badet af (som jeg er vildt glad for), året før kom jeg hjem med et kit til at lave bodylotion af (som faktisk er en ret god creme, jeg har lavet sammen med min niece) og så har jeg også en hue med kvast, som blev købt som et skrikke-kit på messen (det var dog min mor, der stod for arbejdet med at lave den).

I år kan du opleve sy-kunstneren Harriet Riddell på Stof2000s stand på messen. Hun syr spændende motiver på sin symaskine. Hvor de fleste laver billeder med maleri eller tegning, gør hun det ved at sy.
Hun vil måske også lave nogle nye kunstværker på symaskinen, mens hun er på messen.

Skal du heller ikke med på messen, men vil gerne opleve Harriet, kan hun opleves i forskellige Stof2000 butikker i starten af næste uge.
Mandag besøger hun Odense, Svendborg og Vejle, mens hun tirsdag kommer omkring butikkerne i Århus og Aalborg. Hele onsdag vil hun være at finde i butikken ved Nørreport i København.

Se mere om Harrit Riddells besøg hos Stof200 på deres hjemmeside og på Facebook.