Formland AW 2017

Nu er det igen blevet tid til Formland, og jeg skal selvfølgelig også afsted og se, om der er nogle spændende nye produkter og brands, jeg skal have hjem til shoppen.
Det er altid spændende, om det er vildt fedt eller en fiasko at komme afsted, men jeg synes nu, de sidste par messer har været ret gode, og nu der ikke er nogen interiørmesse i København, kan det være det har positiv indvirkning på Formland, som jo holder til i Herning.

Jeg skal som altid forbi nogle af mine nuværende leverandører eks. Incado, Grand Stories Design og Pure Culture. Og så skal jeg også lige en tur omkring House Doctors showroom i Ikast, selvom jeg allerede har bestilt af deres efterårsvarer... og fået nogle af dem, bl.a. Baby vaserne, hjem.

Mocha Baby Vase

 

Nogle af brands, jeg gerne vil se lidt nærmere på, er:

SemiBasic
Jeg har tidligere stødt på SemiBasic på NorthModern messen i BellaCenter for et par sæsoner siden. Det er nogle rigtigt lækre produkter, de laver eks. puder, plaider, sengetøj og andre bløde tekstilprodukter til hjemmet. Jeg kan godt lide deres ting både er neutrale, men der er stadig lidt gang i farverne.

Semibasic Blaa Tekstiler

 

AnotherStory
Jeg har ingen lamper i sortiment, og jeg har heller ikke planer om at skulle have det, men derfor kan jeg da godt glæde mig til at se de fine produkter fra AnotherStory.
Det er sjove ting med kant, som egentlig også er den filosofi, jeg prøver at følge mht de produkter, jeg har til salg her på siden, og i mit eget liv. Og da de både har Miffy og en gorilla lampe, taler det lige til mit dyreglade sind.

Miffy Lampe Anotherstory

 

VertiPlants
Det der med de grønne planter i boligen kører stadig på fuld blus. Så når alle horisontale flader er fyldt med potter med planter, kan man gå igang med at fylde de vertikale flader op.
Det kan man med de smarte VertiPlants urtepotter, som er lige til at hænge på væggen.

Vertiplants

 

Ok Design
Selvom de har mange møbler i deres sortiment,så har OK Design også noget ret fint tilbehør til boligen, bl.a. fine æsker og skrin i cement, brætter i terrazzo og en magnetisk opslagstavle.

Confetti Board Ok Design

 

Chola
Smukke, farverige tæpper og puder fra Peru. Jeg er jo ret glad for farver i boligen, så Chola's smukke produkter fangede mit blik. Alle tingene er håndlavet af bolivianske kvinder, som på den måde får råd til at forsørge deres familier og sende børnene i skole. Chola er også navnet på de traditionelt klædte kvinder fra Bolivias højland.

Chola Taepper

 

Jeg vil være på Formland i morgen søndag og jeg skal nok lægge billeder på Insagram både i løbet af messen og de kommende dage.