Halv tepotte på væggen - Liseborg.dk

En tepotte som ikke kan holde te er ikke nødvendigvis kedelig og ubrugelig, den kan nemlig være en dekorativ vase til at hænge på væggen.
Sparks Living har lavet en sød porcelæns tekande, som er halveret så den kan bruges til opbevaring/vase og tuden kan fungere som knage. De er dekorative i sig selv, men endnu mere når de er i brug med en farverig blomst og nogle fine halskæder, eller brug den til farveblyanter, tandbørster, til at hænge viskestykker på eller måske til forklædet. Tekanden kan sagtens hænge alene, men er også fine i små klynger, og man får da også rabat jo flere man køber.
Den halve tekande er håndlavet i porcelæn med blank hvid glasur. Der vil være små forskelle i alle potterne, især hældetuden ikke er så let at lave ens når nu der ikke bliver brugt nogen form men de modelleres i hånden.
Der er et lille låg på tekanden, som kan tages af når der skal ting ned i kanden. Man kan også lade låget blive på og kun bruge tekanden som knag.
Hver tepotte er 12cm høj, 10cm bred og 8cm dyb.
En potte koster £15, men hvis man køber 3 stk sparer man £2 og endnu mere hvis man skal bruge flere tekander. De kan købes her.