Gaveønsker 500-1000kr

Mine ønsker i mellemprisklasen 500-1000,- er af meget variende karakter. Der er noget til haven, noget til soveværelset, køkkenet og til kontor/arbejdsværelset.
Måske mine ønsker også kan give dig lidt inspiration til hvad du kan ønske dig.

Jeg har forelsket mig i det fine fad med en lille fugl fra Anne Black serien Ruth M. Det har en diameter på 23cm og er lavet i hvidt porcelæn og dekoreret med brune eller blå prikker på fadet og striber på fuglen. Jeg er mest til det brune da det er mest neutralt, men det blå er nu også fint. Fadet koster 600,- og kan købes i Anne Blacks egen webshop.

Min mand og jeg er så heldige at have fået en kolonihave. Lige nu er den bare en græsplæne med et æbletræ. Så det kommer til at tage en del tid at få gjort haven personlig og få bygget et havehus. Et skridt på vejen vil være at få et fint bålfad i haven. Jeg kan godt lide når de har flad bund og ikke ligner en overdimentioneret wok. Derfor vil Bon-fire bålfadet i sort emalje være velkommen i min have. Det har en diameter på 68cm og små stålben som er 10cm. Fadet koster 695,- og kan købes hosDanish Outdoor.

Jeg kunne godt bruge at få lidt mere styr på mine sy-ting. Så den flotte opbevaringsæske fra Hay i egetræ vil også være at finde på min ønskeseddel. Den hedder Archive Hill Storage og måler 24 x 12 x 7,5 cm. Den er lavet i ubehandlet egetræ, så den vil med tiden få patina og skifte farve da det rå træ vil blive påvirket af omgivelserne. Opbevaringsæsken er i to lag og kan købes hos Seaside Living til 599,-

Jeg mangler egentlig ikke sengetøj, men jeg kan bare ikke stå for by Nords sengetøj med en elg. Det har fotoprint af et stort elg hoved i trekvart profil på dynebetrækket og på puden står der info om elge. Så kan jeg sige at jeg sover med elge! Sættet koster 699,95 hos Kaiku og passer til en almindelig dansk dyne og pude.

Det er gået op for mig hvor træls det faktisk er at gå flere gange frem og tilbage fra køkkenet til spisestuen når jeg dækker bord. Så derfor kunne det være meget rart med en bakke, så jeg kan tage det hele med på én gang.
Den smukke bakke Turning Tray blev designet i 50'erne af Finn Juhl, men er et designobjekt der vil passe ind i de moderne danske hjem. Den er lavet i teaktræ og laminat. Bakken får i forskellige farver, men ens for dem alle er at de kan vendes og der er sort laminat på bagsiden.
Jeg tror bare, jeg skal nøjes med den lille bakke som måler 44 x 23 cm, så den ikke bliver alt for tung at bære når den er fyldt op med service. Men den fås også i medium 48 x 30 cm til 1099,- og stor 51 x 38 cm til 1299,-. Den mindste bakke koster 899,-. De kan alle købes hos Casanova Furniture.