Gaveideer til hende

Er der en kvinde i dit liv, som du synes fortjener en gave til jul? Men du kan ikke lige komme på, hvad det skal være?

Så kig med her, for jeg giver fem eksempler på ting fra webshoppen i forskellige prisklasser, men alle under 500,-, som vil gøre mange kvinder glade.

Mangler du endnu mere inspiration så kig forbi shoppen, hvor jeg har samlet en hel masse forskellige ting, som kunne gøre sig som gode gaver til hende.


Skal det være en lille gave, kunne det være en af de smukke, grå kuglelysestager fra COZY room.
Den har et fint, orientalsk hulmønster, som laver et rigtig smukt spil, når der er lys i stagen.
Desuden medfølger en lille glasindsats til stagen, hvor man kan sætte lyset i, eller man kan bruge den som en lille vase.
Den lille kuglelysestage koster 55,-

Lille Rund Lysestage Cozy Room

 

Er det en kvinde, som er glad for potteplanter, kunne du jo give hende en af de sjove Hedgehog potter evt. med en plante i (det er dog ikke så praktisk at komme en plante under juletræet).
Hedgehog potterne har en pigget overflade, deraf navnet hedgehog/pindsvin, og findes i seks forskellige farver lige fra den helt neutrale sorte til den meget iøjnefaldende gule samt grøn, støvet grøn, blå og turkis.
De koster 95,- stykket

Hegdehog

 

Du kan også give hende et stort kys i form af en Kiss Moodcup fra Livink.
Kiss kopperne har et lille ansigt med kysmund, og de findes i seks forskellige farver - hvid, grå, lyserød, lavendel, lyseblå og grøn.
De søde Moodcups koster 249,- stykket

Forskellige Kiss Moodcups

 

Er hun til klassisk dansk design, vil hun nok sætte pris på en af de humoristiske plakater fra Brainchild, hvor danske designikoner bliver taget tilbage til originalen.
Vælg mellem Ægget , Myren, Svanen og Koglen.
Plakaterne måler 50x70 og koster 375,- stykket

Brainchild Svane Plakat

 

Synes du, hun skal sove rigtig godt og blødt, kan du vælge at give hende et af de lækre sengesæt fra Snurk i 100% bomuld.
Det kunne evt. være Flower Fields sættet med fotorealistisk print, som var det strøet med blomster, planter og bær over hele fladen.
Et sæt Flower Fields sengetøj fra Snurk koster 499,- 

Flower Fields Sengetoej