Formland forår 2016

Så er det igen blevet tid til, at jeg tager på messe.
Imorgen drager jeg mod Formland messen i Herning.

Det er en messe, som jeg lidt har et had/kærligheds-forhold til.
Jeg var forbi messen første gang i 2005, som studerende på TEKO - altså før finanskrisen, da der var en stor brug-og-smid-væk kultur i indretningen, og der blev ikke sparet på noget. Den gang var der heller ikke nogen interiørmesse i København. Så messen var dengang overdådigt stor, med masser af udstillere og store, flotte stande.
Så kom finanskrisen og messen begyndte lynhurtigt at skrumpe. Der kom færre udstillere, standende blev mindre, og trendzonerne blev mindre spændende.

Det er heldigvis ved at vende igen, og denne messe skulle have nogle flere udstillere, både de etablerede og nye, små enkeltmandsvirksomheder, som bliver samlet på området kaldet Nordic Buzz.
Jeg har jo også fået "nye briller" at kigge på messen gennem. Nu kommer jeg for at købe ind og networke, jeg er ikke længere merchandiser-studerende. Det gør altså også utrolig meget for, hvordan jeg opfatter messen.

Så jeg krydser fingre for, at det bliver en positiv oplevelse at komme på Formland til forårs messen 2016.

 

Nolge af de stande, jeg glæder mig til at besøge for måske at købe nyt hjem til shoppen, er følgende.

 

Jeg skal helt sikkert forbi Livink, som er et brand, jeg har været vild med længe.

Havde egentlig bestemt, at jeg skulle købe nogle af deres fine Moodcups sidste år, men det blev aldrig rigtig til noget, for da jeg endelig havde bestemt mig, havde de udsolgt. Så måske jeg bare skal lægge en ordre på messen.

Du kan nu købe Livink hos LivingSweetLiving her.

Moodcups Lyseroed Livink

Og når jeg er igang, kan det også være, jeg skal købe nogle af deres fine plakater også.

Just Be You Plakat Livink

 

 

Jeg har tidligere kigget på de fine ting fra Piece of Denmark på Finders Keepers. Det kan være, det er ved at være på tide, jeg får de fine vaser og krukker hjem til shoppen? Jeg har jo lidt en forkærlighed for keramik med facetter.

Piece Of Denmark Hoej Vase

 

Der er et eller andet ved Bruun og Brødsgaards ting, som har fanget mig. Det er måske, at de tør bruge masser af farver til deres unikke designs. Eller at de giver det velkendte et twist.
Jeg skal ihvertfald kigge lidt nærmere på de fine lysestager i formpresset mdf og metal, og deres bordskånere.

Bruun Broedsgaard Bordskaanere

 

Illustrationer og plakater kan jeg vist heller ikke helt undgå at skulle kigge lidt nærmere på.
Jeg kan ret godt lide de fine ting fra Grimwade - ikke kun fordi mange af hendes motiver er dyr, men også fordi hun har en fin streg med det lidt kantede udtryk på hendes fugle-plakater.
Hendes små keramik-skyer er også ret fine.

Grimwade Fugl Plakat

 

 

Og når vi er ved plakater, skal jeg også forbi [dia’lægt]™, og se på deres sjove plakater med udtale fra forskellige landsdele og byer.

Dialægt er nu at finde på LivingSweetLivings webshop her.

Dialaegt Synnejylland Plakat

 

Der er før blevet skrevet om notesbøger og min begejstring for de pæne af slagsen her på bloggen. Derfor kan jeg nok heller ikke holde mig fra at kigge forbi Kartoteks stand på Formland. De laver nemlig nogle rigtig fine notesbøger, kalendere og andre papirvarer.

Kartotekt Notesbog Brilliant Ideas

 

Jeg skal selvfølgelig også forbi nogle af mine eksisterende leverandører, bl.a. dims, Koustrup & Co og Lærke Langballe, for at se hvad de har med på messen, om der er nyheder, jeg bare bliver nødt til at få hjem.