Formland AW 2015

Imorgen åbner både Northmodern og Formland, de to store danske fagmesser med interiør.
Jeg synes, det er ærgerligt, at der skal være to messer som kæmper om kunderne, især når jeg nu kun har tid (og råd) til at besøge den ene af dem.

Formland holder til i Herning, så det er det nemmeste for mig at tage dertil, og da jeg i min studietid på TEKO selv har været med til at lave en trendzone på Formland, er det en messe, som jeg har et lidt mere personligt forhold til.
Messen er selvfølgelig blevet en hel del mindre, end da jeg startede med at komme der i midten af 00'erne, før finanskrisen ændrede danskernes forbrug markant.

Der kommer mange gengangere, såsom Nordal, Hübsch, H. Skjalm P. og A.U Maison, som jeg altid skal forbi og tjekke nyheder ud hos. Det er ret sikkert, at det ikke er noget, jeg kommer til at købe hjem til shoppen, men det er nu rart at se, hvad de mener, efteråret og vinteren kommer til at byde på.
Jeg skal også en tur omkring House Doctor og deres showroom i Ikast, og der kommer der sikkert til at blive bestilt lidt varer. Jeg har allerede bestilt nogle af deres efterårsnyheder, som skulle komme til salg i webshoppen i løbet af september, men det kan jo være jeg forelsker mig i andre ting, når jeg står i showroomet og har tingene mellem hænderne.

Housedoctor M15 104A

 

 

Der er selvfølgelig også nyere brands med på messen, og der er flere af dem, jeg er meget spændt på at kigge nærmere på, og det kan jo være det ender med, at jeg finder en masse nyheder til shoppen hos dem. Nogle af de designere, jeg skal kigge nærmere på, er bl.a følgende.

Det drejer sig eks. om dims, som jeg har skrevet om tidligere på bloggen her.
De har selvfølgelig myshelf amagerhylden i akryl, men også nogle smadder fine walldots, som de kalder dem. Det er runde træplader med forskellige motiver til at hænge på væggen. Der findes forskellige beslag til dem, så de både kan bruges som væglampe, til knage eller bare til pynt.

Dims Walldot Lampe

 

Finske Sagalaga har nogle fine puder, jeg glæder mig til at se. På afstand ligner det et grafisk mønster, men når man kigger efter, kan man se, at det er små sommerfugle. Pudebetrækkene er lavet af halvt bomuld og halvt hør og bliver lavet i Finland.
De har også nogle fine serveringsbakker både med sommerfugle-mønsteret og andre motiver.

Butterfly Serveringbakke Sagalaga

 

Jeg har også et godt øje til Diakon lysestagen fra Emil Hjort-Rohde. De har sådan en smuk enkelthed over sig. Jeg kan både lide de farvede udgaver og dem i blankt metal.

Diakon Lysestage Closeup

 

Tile Junkies laver wallstickers til fliser. Jeg har længe villet skrive et blogindlæg om deres ting, fordi jeg bare er så vild med ideen om, at man ikke behøver skifte fliserne i køkkenet eller badeværelset ud, men kan give dem dekoration med stickers.
Jeg glæder mig til at se dem i virkeligheden, og om der er nogle motiver, som passer ind i mit sortiment i webshoppen.

Tile Junkie Flise Stickers

 

Selvfølgelig er der også nogle plakater, jeg skal kigge på.... og det er med dyr. Vibeke Wang laver plakat med illustrerede portrætter af dyr som ulv, bison, gazelle og zebra på pastelfarvet baggrund.
Hendes plakater kommer i flere størrelser, og jeg synes, de vil passe fint i mit plakatsortiment på webshoppen.

Zebra Plakat Vibeke Wang

 

Nu må vi se, om jeg får bestilt en masse nyheder til shoppen i Herning.