Foldevase covers

En vase af papir lyder ikke så smart. Men det er lige hvad Pepe Heykoop har lavet.
Eller det er faktiske ikke vaser, men betræk til vaser.

Det er et ark papir som foldes (efter de hak der allerede er i papiret) til en vaseform, man sætter sin vase ned i. Derfor hedden den også Paper vase cover.
Det behøvet ikke være en rigtig vase, du bruger, det kan være en glasflaske eller måske et syltetøjsglas, for man kan jo alligevel ikke se, hvad der er brugt, når det kommer ind bag det bukkede papir.

Paper Vase Cover Blue Tones Small

 

Foldevaserne er lavet som et samarbejde mellem Pepe Heykoop og Tiny Miracles Foundation.
Samarbejdet har betydet, at de har fået 100 indiske kvinder i arbejde og hjulpet mere end 700 ekstremt fattige i et af Mumbais slumkvartere, så de forhåbentlig inden 2020 kan klare sig selv. Det har de gjort med uddannelse, et bedre sundhedssystem og hjælpe dem med at få arbejde.

Indiske Kvinder Laver Vase Covers

Du med sådan et foldet vasecover får altså både smukt interiør i form af et vasecover, og du støtter en god sag. Så kan det næsten ikke blive bedre. 

 

Paper Vase Covers fås i flere størrelser og med forskellige print. Der er både ensfarvede, graduerende farver, akvarel og med motiver eks. en tegning af tv-tårnet i Berlin eller med et skib i Delft blå (det er jo en hollandsk designer).

Paper Vase Cover City Edition Berlin

 

Prisen starter ved €12,50 for et lille vasecover til €24 for et cover med Vermeers Malkepige maleri.

Paper Vase Cover Milkmaid By Vermeer

 

Alle de fine foldevaser covers kan købes på Tine Miracels webshoppen her.