Flotte akustikpaneler

Har du brug for at gøre noget ved akustikken i dit hjem? Hos Liseborg.dk har vi et stort udvalg af produkter, som kan afhjælpe problemer med akustikken i dit hjem. I denne uge vil jeg rette mit fokus på disse flotte akustikpaneler, som er lavet af MDF-stave. Du finder dem på vores hjemmeside her: Akustikpanel 60x60 cm, 4 stk. (liseborg.dk). De findes i fire forskellige varianter, så du har mulighed for at vælge præcis den variant, som passer til dit hjem. Du kan vælge følgende farver:

  • Eg/natur
  • Valnød
  • Sort-malet
  • Grå-malet

Dæmpning af akustik kan godt være en kedelig sag, men hos Lisebog.dk har vi et stort udvalg indenfor akustikplader, og derfor har du et stort udvalg, så du kan finde præcis, der passer til dit hjem. Se også vores flotte akustikplader i filt, som du kan få i mange forskellige slags farver Filt akustik paneler (liseborg.dk. De er lavet af miljøvenlige filt akustikplader, som er lavet af 100% genanvendeligt og lydabsorberende PET plast. Så ønsker du et bæredygtigt produkt til dit hjem. så er disse plader et godt valg til dig.

Hvis der er dårligt lyd i et rum, kan det påvirke de personer, der befinder sig i rummet. Ved dårlig akustik bliver lyden ikke absorberet tilstrækkeligt i rummet. Dette gør at lyden bliver kaotisk, hård og rungende, og især hvis flere mennesker taler sammen på samme tid. Selv den mindste lyd forstærkes, og dette kan påvirke dem, der er i rummet. Dårlig lyd i et rum kan medvirke til stress, koncentrationsbesvær og dårlig søvnkvalitet.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad Liseborg.dk kan tilbyde af akustikdæmmende produkter, så udover de flotte akustikpaneler og farverige filtplader, finder du også vores mange forskellige slags korkplader. Kork er også et godt produkt til at dæmpe lyden i et lokale. Vi har opslagstavler, korkvægge, kork med print og mange andre spændende produkter i kork Opslagstavler i kork | Stort online udvalg af korkprodukter (liseborg.dk)

Håber, du har fundet inspiration til at gøre lyden bedre i dit hjem, og du er altid velkommen til at kontakte os hos Liseborg.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

AkustikBoligindretning