Flexa Play - nyt design til børn
Flexa har udviklet den super fine Play-serie, som jeg er faldet pladask for. Egentligt var det en køjeseng vi havde brug for, men se lige de skønne senge, borde og skamler.
Og så bliver det absolut ikke mindre attraktivt af pt at være på tilbud i ILVA.
De er både moderne uden at være futuristiske at se på, Ingen hæslige dyr, nem at tørre af og holde ren. Så kære Flexa Play, vil I flytte ind hos os?
Det er Århus-esigneren Charlotte Høncke, der har designet serien, og hun fortæller selv om sin grundtanke på denne video på Youtube.
Når Charlotte ikke designer for Flexa, leger hun med de tunge drenge som Bolia, BoConcept, Frandsen Lightning m.fl.
Jeg synes at prisene er meget overkommelige selv om jeg ikke skulle nå at få dem købt på tilbud. Det dyreste møbel er sengen, men man kan jo nemt tilkøbe efterhånden som ungerne vokser fra babysengen, eller begynder at kunne sidde på skammel selv. Jeg kunne godt forestille mig børnebordet samt et par skamler i stuen. Vil blive en del gladere af at se på disse møbler end dem jeg allerede har fra IKEA...
Flexa Play, pris fra kr. 399,-