Fletkurve af vandhyacint

Kurve af naturflet bliver ved med at være hot, og de er da også både smukke at se på og meget praktiske at have i boligen.

Jeg kan godt lide dem af den tykke vandhyacint.
Dem har jeg fundet fem forskellige af i forskellige former, så der er en kurv til både de små nipsting, der lige skal gemmes væk, og den store kurv til vasketøj.


Bjorn firkantede kasser
Hos Jysk kan du få Bjorn, som er firkantede kasser flettet af vandhyacint.
Formen gør at Bjorn kasserne er perfekte til en reol, og da de har håndtag, er de nemme at flytte rundt på.
Der er tre størrelser at vælge mellem - Lille på 20x25x18 cm til 69,95, Mellem på 25x30x22 cm til 99,- og Stor på 30x35x25 cm til 139,-

Stor Bjorn Fletkurv Jysk

 

Round sæt med tre kurve
Muubs har lavet et sæt med tre, fine kurve i naturflet. Kurvene er ikke så høje, hvilket gør dem oplagte at bruge til bl.a. garn og strikketøj, toiletruller, håndklæder eller til potteplanter.
De runde kurve er blevet farvet mørke, men man kan stadig tydeligt se naturmaterialet. Kurvene er 27 cm høje og har diameter på hhv. 42/53/66 cm
Sættet koster 999,- og kan købes hos bl.a. Amazing Living.
Muubs har faktisk lavet rigtig mange kurve i vandhyacint, så er du til dette materiale, har de helt sikkert lavet en kurv, som falder i din smag og passer til dit behov.

Saet Runde Fletkurve Muubs

 

Vasketøjskurve i flet
Det er rart at kunne komme låg på vasketøjskurven, så det beskidte tøj bliver gemt helt væk. Sådan et sæt vasketøjskurve har Dixie lavet. Sættet består af to kurve, hvor den lille er 36 cm i diameter og 52 cm høj, og den store er 42 cm i diameter og 60 cm høj.
Disse vasketøjskurve er helt runde med lige sider, og øverst er der huller som håndtag, så de er nemme at flytte.
En fin detalje er, at der er inderposer i bomuld indeni vasketøjskurvene. Disse poser er lige til at tage op af kurven med tøjet i, så det er nemt at bære hen til vaskemaskinen, uden at du behøver tage hele fletkurven med.
Sættet med de to vasketøjskurve i vandhyacint koster 1499,- og kan købes hos Boxdelux.

Vasketoejskurve Flet

 

Rund kurv med hanke
H&M Home har lavet en stor fletkurv med hanke, så den er nem at flytte rundt på. Jeg kan forestille mig, at den er rigtig god til kreaprojekter bl.a. strikketøj eller ungernes legetøj.
Kurven er 23 cm høj, og da siderne skråner udad, har den en diameter på 31 cm i bunden og 42 cm i toppen.
H&M Home har den lyse fletkurv med hanke med på tilbud til 179,- og i en sort udgave til 149,- Begge udgaver er dog udsolgt fra deres webshop, men det kan sagtens være, at der stadig er nogle tilbage ude i butikkerne.

Rund Fletkurv Med Hanke Hm

 

Mørke fletkurve med trækant
Cozy Living har også lavet et sæt med tre kurve i flettet vandhyacint med mørk overflade.
Kurvene har øverst en kant af en rund træpind, som håndtagene sidder fast på.
Den lille kurv er 20 cm høj og har diameter på 25 cm, den mellemste kurv er 30 cm høj og diameteren er også 30 cm, og den støreste kurv er 37 cm høj med en diameter på 40 cm
Sættet med de tre kurve er for øjeblikket på tilbud hos Saint Clair til 549,-

Saet Fletkurve Cozy Living