Faunascapes Flower Portraits plakater

Faunascapes plakaterne fra WhatWeDo med dobbelteksponerede billeder af dyr og landskaber er meget populære i webshoppen.
Derfor har jeg taget den nye serie Animal Flower Portraits fra WhatWeDo hjem til webshoppen også.

Disse plakater er lige som de originale Faunascapes plakater med dyr, hvor der hen over kroppen er lagt naturmotiver.

De nye plakater har ikke kun vilde dyr, men også husdyr som hund, kat og hest, og nogle af de vilde bl.a. en flamingo, en bjørn og en trane.
Dyrene fylder en stor del af fladen og går ud over kanten, så det er et udsnit af dyret som ses; det er altså ikke hele dyret placeret i midten midt på plakaten, som det er på de andre Faunascapes plakater.

Faunascapes Flower Portrait Trane

Endnu en forskel er, at de nye Faunascapes plakater har sort baggrund, og istedet for landskaber er det blomster, som er lagt hen over dyrene.

På katten, hesten og den afghanske mynde hund er blomsterne holdt i helt lyse farver, mens de resterende fyr har lidt mere farverige blomster, dog stadig holdt i dæmpede nuancer.

Faunascapes Flower Portrait Kat

At der er brugt blomster istedet for landskaber, gør Flower Portraits plakaterne mere feminine end de originale Faunascapes. Men på den anden side giver den sorte baggrunde en fin kontrast til de sarte blomster og får plakaterne til at virke mere industrielle.

Flamingoen og bjørnen er i bredformat, mens de resterende seks plakater er i højformat.

Mine personlige favoritter er Doberman hunden og flamingoen.

Faunascapes Flower Portrait Flamingo

Flower Portraits plakaterne fås selvfølgelig som A3 og 50x70 cm plakater, men de kommer også som A5 postkort, hvilket jeg synes er vildt fedt, for hvor vil de bare pynte som kort ved en gave eller en buket.

I webshoppen kan du købe A3 plakaterne, som koster fra 189,- stykket og postkortene, der koster 35,- stykket. De nye og de originale Faunascapes plakater, kan findes på webshoppen her.