Farverige magneter fra Vanilla Fly

Jeg har længe været vildt med Vanilla Fly og deres retro motiver.
I deres efterårskollektion er der kommet lidt mere farve på deres produkter, hvilket på ingen måde gør noget.

Jeg er blevet ret forelsket i deres små magneter i glas med farverige naturmotiver.
Det er små halvkugler i glas med et billede bag.

Vanilla Fly Magneter

 

Billederne, der brugt på magneterne, har som alt andet fra Vanilla Fly noget retro over sig. Det kunne godt være billeder, som er fundet i en gammel biologibog. De minder lidt om den amerikanske ornitolog og maler Audubons motiver.

Audubon Finker Maleri


Motiverne er også at finde på både plakater og kort fra Vanilla Flys efterårskollektion eks. blomsterne fra RETRO CEROPEGIA kortet og fuglene fra 50x50 plakaten.

Retro Ceropegia Vanilla Fly

 

Det er 10 forskellige motiver, nogle hvor der bare en en enkelt blomst eller konkylie på en hvid baggrund, mens andre har billeder, som fylder hele fladen.
Magneterne er 3 cm i diameter.

Jeg har deværre ikke kunnet finde en dansk webshop, som sælger de fine magneter, måske fordi de er så nye, at de endnu ikke er kommet i handlen.

Er du ikke til det farverige, men godt kan lide retro stilen hos Vanilla Fly, har de også et andet sæt med 10 magneter, som har motiver i neddæmpede farver på en råhvid baggrund.

Magneter Vanilla Fly

Mange af motiverne på disse magneter går også igen på deres plakater og postkort eks. brillerne fra Always look on the bright side of life kortet og billen fra Bugs & Ram plakaten.

Bille Plakat Vanilla Fly