FAQ

I denne her uge, vil jeg gennemgå nogle spørgsmål, som kan være relevante i forhold til at handle på vores hjemmeside. Vi har et stort udvalg af forskellige flotte produkter til hjemmet, og derfor kan det være godt at få styr på, hvordan vi gør tingene rent praktisk bl.a. med fragt, bestilling osv. Så læs med i denne uge og bliv lidt klogere på Liseborg.dk.

  • Hvad koster fragten? Det koster 49,- for at få dine varer leveret med GLS til en pakkeshop. Hvis du køber for mere end 699,-, så betaler vi for fragten. Det er dog ikke gratis, hvis ordren skal fragtes med Danske Fragtmænd, hvis ordren overstiger en vis størrelse eller vægt.
  • Hvor ligger virksomheden? Virksomheden er beliggende på Vognmagervej 6B, 8800 Viborg
  • Hvornår bliver min ordre sendt afsted? Ordren bliver sendt hurtigst muligt og gerne indenfor 1-3 hverdage. Hvis ordren bliver bestilt fredag efter kl. 12, lørdag eller søndag bliver ordren først sendt om mandagen, såfremt at vi har varerne på lager. Vi sender ikke på helligdage. Vær opmærksom på, at ved specialfremstillet produkter kan leveringen være længere.
  • Hvilke produkter kan jeg købe hos jer? Vi har et stort udvalg af produkter til hjemmet, og vi forhandler mange af de kendte kvalitets mærker. Vi sælger plakater, folie, print, skilte, mos- og korkprodukter. Det er muligt at designe dine egne produkter på vores hjemmeside eller ved direkte henvendelse til os.
  • Er det muligt at bytte mine varer, hvis jeg ikke er tilfreds med dem? Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag, hvor du har modtaget din ordre. Det du vil sende retur skal være ubrugt og i original emballage. Der er andre regler for specialfremstillede produkter. Se vores handelsbetingelser på vores hjemmeside Juridisk meddelelse (liseborg.dk)

Det var spørgsmålene i denne uge, og i næste uge vil jeg svare på flere spørgsmål vedr. Liseborg.dk. 

 

 

Faq