DIY Fredag: Pynt notesbogsider med maskingtape

Bullet journals og planners er meget populære for tiden.
Jeg ville ønske, at det var noget, jeg kunne finde ud af, for det er både smadder pænt og ret praktisk.
Men min selvkritik er alt for høj til, at jeg ville få noget godt ud af det - også grunden til jeg aldrig tegner eller maler. Det kunne ellers være vildt smart med en bullet journal til at holde styr på mine bøger, men jeg må nøjes med Goodreads.

Jeg elsker notesbøger, kladdehæfter og andre papirvarer, så jeg har rigeligt liggende, til at kunne gå igang med en bullet planner, hvis lysten nu skulle blive for stor.

Pynt Notesbog Med Maskingtape

Er du en af dem, der benytter en bullet journal, får du her et tip til den.
Det er også et tip, som alle andre, der godt kan lide notesbøger og/eller bruger en papirskalender, sagtens kan bruge.

For at gøre siderne lettere at kende, kan du komme en strimmel maskingtape ned langs sidens kant.
Det ser virkelig fint ud med masser af forskellige mønstre og farver sat på som en regnbue.
Du kan også vælge tape som passer til mønsteret uden på notesbogen.

Notesbog Med Maskingtape

Der behøver ikke være tape på alle siderne - det kan også gøre det svært at lukke notesbogen, for siderne bliver jo noget tykkere i kanten af tapen - men udvælg nogle sider, som du giver tape i kanten. Det kan evt. være "vigtige" sider, som skal være nemme at finde hurtigt.