DIY Fredag: Print selv til-og-fra gavemærker

Lige om lidt er det juleaften. Der er faktisk mindre end en uge til.
Så de fleste er ved at have købt alle julegaverne, ellers er der jo stadig en lille uge til at få det klaret.

Hvis du endnu ikke har fået pakket gaverne ind og fået styr på til-og-fra mærker, er der rig mulighed for at printe nogle.
Der er et væld af templates til gratis download og print rundt om på nettet.

Denne DIY Fredag giver links til nogle af de sider, hvor du kan finde gratis til-og-fra kort.
Jeg linker til de orginale blogindlæg, hvori du kan finde links til de forskellige templates, ikke til selve templaten.

Jeg anbefaler, at du printer dem på karton eller tykt papir. Almindeligt printerpapir er slet ikke strækt nok til at blive siddende på gaven uden at gå i stykker og falde af. Og det er bare så irriterende, at der juleaften ligger en masse gaver under juletræet, hvor gavemærkerne er faldet af!
Brug en hulmaskine eller hultang til at lave huller i mærkerne, så de er nemme at komme på gavebåndet.

De fleste af mærkerne er med farver, så der skal bruges en farveprinter. De bliver lidt kedelige i sort/hvid.

Jeg har fundet mærker, hvor teksten er på dansk eller engelsk, eller helt uden tekst.
På nogle er det ren motiv, så bagsiden kan bruges til at skrive til og fra på, mens andre har områder sammen med motivet, som er beregnet til at skrive i.

Gratis print selv til-og-fra gavemærker

Først vil jeg nævne Mia Christina Broe Jakobsen, som i forrige uge stod for DIY Fredag indlægget her på bloggen, med fint julepynt i skruelåg.
Hun har på sin egen blog Grafit og godnathistorier lagt en template med et kræmmerhus og fire fine til og fra kort, alt med hendes fine streg.
De er med tegninger i blå nuancer.
Du kan finde hendes template på kræmmerhus og til-og-fra mærker her.

Mia Broe Print Selv Juleark

 

Er du til vintage, er de fine gavemærker fra My Girl Thursday lige noget for dig. Der er fire forskellige motiver i farver med julemotiver i 50'er stil med To: og From: skrevet ovenover.
Retro gavemærkerne kan findes til gratis download her.

Vintage Gavemaerker

 

For et mere moderne, grafisk udtryk, kan du bruge gavemærkerne fra The Stork is Coming. De har sarte, grønne pasteller med brunt og rødt. De er med julemotiver bl.a. en gave, et juletræ og tekst bl.a. Jingle bells og Happy Holidays.
Der er fire runde og fire med form som manillamærker, hvor de kantede har markering til hul. Der er også to julekort, du kan printe ud.
De moderne gavemærker kan findes til download i dette blogindlæg.

Moderne Grafiske Gavemaerker

 

Til og fra kort med dyr, skal selvfølgelig også nævnes.
Jeg kan ret godt lide dem fra Petit Pippin, hvor der er fem forskellige dyr - både de julede som hjort med lyskæde i geviret og en fugl med nisshue, og de mere eksotiske dyr bl.a. en koala og en lama. Der er også en enkelt med ren tekst. De er alle seks med farver og form som spidse manillamærker med markering til hul i spidsen.
Mærkerne med dyremotiver kan findes her.

Gavemaerker Med Dyr

 

Flere enkle og smukke mærker i pastelfarver kommer fra The Inspired Room. Der er syv forskellige motiver, og alle kortene er formet som manillamærker.
Et enkelt mærke har To: og From: skrevet på forsiden i en hvid julekugle. To har To: stående i bunden, men ingen From:. Men da det er i bunden af kortet, kan det klippes fra, for man skal da kunne skrive på pakken, hvem det er fra.
De enkle til-og-fra-mærker kan findes til download her.
Der er også andre gavemærker på denne blog, som der også linkes til i blogindlægget.

Pastelfarvede Til Fra Maerker

 

De sidste er i sort/hvid, bortset fra en rød rudolf-næse, fra Your Marketing BFF. Der er fire mærker, hvoraf to er med tekst, en er med prikker og en er med gevir og den før-omtalte næse. Som de fleste andre har disse også manillamærke-form og markering til hul i toppen.
De sort/hvide gavemærker kan findes til udprint på denne side.

Sort Hvid Til Fra Maerker