Design i København

I dag og indtil lørdag har man mulighed for at komme lidt tættere på flere danske designs rundt omkring i København i 3 days of design. For første gang har flere designhuse slået sig sammen om at skabe et event og styrke fokuset på deres innovative og kreative virke.

Normalt når man forbinder design events med København er det i forbindelse med modeugen. Arrangementer planlagt af designhusene er oftest lukkede for presse og bloggere - og selv man er bloggere så skal man ikke forvente at være inviteret til den slags. Ved disse PR-events vil designvirksomhederne forsøge at forkæle deltagerne og indirekte overbevise dem om at de skal skrive noget positivt om dem. Og det lykkedes ret tit.
Men denne gang er det åbent for alle! Så brænder du f.eks. for at se Muutos showroom og indtage lidt drikkelse på deres tagterrasse, så har du nu muligheden!
Hvad jeg skal se? Tjah… jeg har allerede set en del, men skal måske lige en tur forbi Made A Mano, men ellers byder mine dage i kbh primært på møder og lukkede arrangementer. Torsdag aften uddeler Bolia deres Design Award. Bolia har udmærket sig ved de senere år at skabe nye spændende designs og være det førende danske møbelhus med et bredt udvalg af designermøbler. De satssede da krisen var på sit højeste og de satsede rigtigt - udvikling, udvikling, udvikling og nytænkning. Sådan vandt de store markedsandele fra konkurrerende virksomheder. 
Yderligere, så plejer de gerne at være på forkant med brug af teknologi og sansemarketing, så jeg har høje forventninger til i aften!