Bastard - Et kollektivt designprojekt

Kender du Bastard?
De kalder det selv et kollektivt designprojekt, hvor en samling folk fra den kreative verden er gået sammen om deres kærlighed for kreativitet og æstetik. De holder til på Fredens Torv i Aarhus.

De laver plakater og andre spændende ting, som er skabt i samarbejde på kryds og tværs af de forskellige baggrunde medlemmerne af Bastard kommer fra.
Som de selv siger: "Bastard er fri for uoriginale originaler. Her finder du i stedet perfekt uperfekte og passende upassende designbastarder, der forener det æstetiske og det odiøse, det polerede og det plettede, det bearbejdede og det bestialske."

Deres produkter bliver kun lavet i et begrænset antal og de kan kun købes på deres egen webshop.

Jeg er personligt ret vild med deres Fotobastarder, som er fotos af koraller, blade og andre planter/plantedele, som er blevet spejlet over plakatens midterakse.
Jeg kommer til at tænke på Rorschach tests, når jeg ser dem, og jeg kan blive ved med at finde små nye detaljer i motiverne.
De måler 50x70 cm og koster 300,- stykket.

Plakat Koral Blaa Fotobastard

 

De sælger også fine strikkede indkøbsnet. Street Shopper nettet bliver strikket i hånden og findes i sort og beige.
Taskerne koster 275,- stykket.

Beige Shopper Indkoebsnet Bastard

 

Jeg bliver også lige nødt til at nævne deres Megafarlig serie, med stregtegninger af dyr og teksten megafarlig. Motiverne fylder kun meget lidt på plakatens flade, hvilket jeg synes, giver dem karakter og personlighed.
Der er tre forskellige - Edderkop, Haj og Puddel.
Disse plakater måler også 50x70 cm og koster 300,-

Plakat Megafarlig Edderkop Bastard

 

Kig forbi Bastard webshoppen og se om der ikke skulle være et Bastard produkt for dig.