Anne Blacks Kyst og Bloom

Hånden på hjertet: vi er ind i mellem lidt forudindtagede og sætter designerne lidt i bås. Vi har vores favoritter og synes samtidigt at der er brands, der er gået lidt i stå. Jo, det er godt at de har en sikker design-streg og at man kan genkende mærket når man ser produkter fra dem, men det kan også ligne en sovepude. Derfor er det skønt at blive skubbet lidt til én gang i mellem af de selv samme mærker, som jeg ikke har så høje forvenntninger til.

Jeg har egentligt ikke haft noget imod Anne Blacks design. Det er smukt og enkelt og har en let genkendelighed. Jeg har selv flere ting derfra, men alligevel har det ikke stået øverst på min ønskeseddel. Men det har ændret sig!

Jeg er faldet pladask for serien KYST med de små skåle, enkle udtryk og de varierende blå nuancer. Det passer ganske enkelt perfekt til den nordiske madtrend. Det kan bruges til alt fra at servere grød til tapas, sushi eller en klassisk sildemad.

Tusind tak, for et skub, Anne Black!

Til gengæld er der flere af Bloom-vaserne som med dæmpede og matte pasteller og forskellige størrelser kan stå alene og blandes. Egentligt en smule for feminint til mit hjem, men jeg bliver simpelthen nødt til at give industrireolerne lidt modspil. Inspirationen er fundet i den nordiske natur. Særligt syntes jeg om vaserne, der havde en diameter så stor at de kunne bruges som en urtepotteskjuler. Og så er de hånddrejede. Vaserne koster fra kr. 150,-

Bloom serien kan findes på webshoppen under kategorien Anne Black her.

PS Jeg kan ikke love at det ikke kommer til at ske igen - altså at jeg er forudindtaget, men jeg elsker at få rykket ved mine grænser! Jeg er faktisk nem at begejstre.