Alt det du ikke vidste du mangelede

Der er mange ting jeg ikke vidste jeg stod og manglede til mit køkken. Men efter at have været forbi Walter Drake har jeg fundet ud af jeg virkelig mangler en del ting til madlavningen.
Hvor tit har jeg ikke stået og mangler en smart holder, så jeg kan skære lige store skiver af tomat, løg og andre runde grønsager. Når man ikke holder på selve løget, slipper man også for ildelugtende fingre efterfølgende. Sådan en fætter koster $6,99.
Hvad med en holder til bagles, så de er lettere at skære over, så begge halvdele bliver lige tykke. Den kan erhverves til $4,99.
Man kan også få en opdeler til stegepanden, så spejlæg og bacon ikke bliver blandet sammen. Den er nedsat til $2,92.
Du kan også få en gulerodsskræller. Altså ikke sådan en skærllekniv, men en blyantsspidser til gulerødder, så man kan lave fine blomster af gulerodsskrimler der kan pynte på tallerkenen. Gulerodsspidseren koster $12,99.
Hvorfor har jeg ikke tænkt på at sætte et lille hegn op omkring stegpanden, så der ikke kommer fedtstænk i hele køkkendet?! Sådan et kan man selvfølgelig også få hos Walter Drake, og den er nedsat til $5.99.

Det er ikke kun til køkkenet de har uundværelige produkter. Det er hele huset der kan blive opdateret.

Hvad med et betræk til toiletsædet så man ikke fryser ballerne når man sætter dig. Det kan købes til $7,99.
Hvis man har problemer med lagner som krøller, kan man få silikone-hjørner man kan sætte på madrassen, så lagnet bliver liggende. Et sæt med fire hjørner koster $5,99.
Tunge møbler bliver lettere at løfte, med en donkraft-lignende pedal. Den koster $14,99.

Det kan varmt anbefales at kigge forbi siden og se alle de mange fantastiske (og ret skøre) ting man ikke anede fandtes, men som man bare ikke kan lave uden efterfølgende.