5 favoritter fra Stilleben

Stilleben er en absolut yndlingsbutik i København. Når jeg ikke lige kan købe ind i den fysiske butik i København må jeg tage til takke med deres udvalg på nettet. Men det er nu slet ikke så ringe!

Se hvad jeg har fundet frem jeg gerne vil have nu og her.

1. Knage med antikspejl fra Antique Mirror. Pris fra kr. 195,-

2. Toolbox fra RO (Rebecca Uth og Ole Kiel). Pris kr. 925,- 

3. Uroen/mobilen Domino fra Monomade. Pris kr. 1299,-

4. Rund træbakke med læderrem fra Stilleben selv. Pris kr. 1590,-

5. Foto fra Mathias Juel Christensen - meget gerne Truck Stop. Pris kr. 2050,-

Stilleben har fået All The Way To Paris til at udvikle butikkens nye grafiske identitet på deres facade, bagvæg, poser og gavepapir.
Inspirationen kommer fra arkitektoniske rum kombineret med dekorative elementer, og giver os associationer til art nouveau og surrealisme.  Farverne er guld og mørk petroleumsblå. Sådan en pose gad jeg godt at have! Generelt ser jeg mange butikker øge "lækkerhedsgraden". Der laves flot gavepapir og deres er fokus på oplevelsen når man køber. Alt sammen noget der kommer forbrugerne til gode.