Derfor er magnetskilte til bilen fra Liseborg geniale

Magnetskilte kan udskiftes så ofte du vil

Ved at købe et magnetskilt til bilen, får du den frihed og fleksibilitet at du altid kan udskifte det eller fjerne det fra bilen, hvis det måtte blive nødvendigt. Måske har du nogle gange brug for at din firmabil ser professionel ud med logo, og andre gange kører du måske i den privat, og så behøver den ikke ligne en reklamesøjle.

Det kan også du leaser en firmabil, og gerne vil have muligheden for nemt og hurtigt, at fjerne magnetskiltet. Der er rigtig mange situationer, hvor vores kunder ønsker at have friheden til at kunne tage skiltet af og på firmabilen, og det kan de med et magnetskilt.

Vores magnetskilte til biler er ultratynde 

Vores magnetskilte er kun 0,85 mm. så de er så tynde, at det næsten ligner de er klistret på. Hvis du gerne vil have fordelen ved at kunne udskifte dit magnetskilt til bilen, men stadigvæk gerne vil have at det ikke er synligt at det er et magnetskilt, så er denne størrelse helt perfekt.

Du bestemmer selv størrelsen og designet på dit magnetskilt

Vi producerer selv alle vores magnetskilte internt i virksomheden, og kan derfor lave det ekstra fleksibelt for dig. Derfor kan du 100% selv bestemme størrelsen på dit magnetskilt, og vi har tilmeld udviklet et designprogram der gør det nemt for dig, at designe dit helt eget magnetskilt.

Bestil magnetskilte her

MagnetfolieMagnetskilt til bilMagnetskilte