Weekendforberedelser med Ællingen

Med en hverdag, hvor far som udgangspunkt kører hjemmefra senest kl. 06.00 og mor skal gøre 2 damer og sig selv klar til afgang lidt senere (trods alt) så er der ikke meget fokus på lækre bløde morgenæg og veltillavet kaffe. Det er et spørgsmål om prioritet, den er jeg helt med på, og her vælge min overfladiske personlighed at jeg får lagt make up frem for at koge æg.

Derfor vil jeg gerne tage revanche i weekenden med bløde æg, lune boller (altså bare en tur på risteren er fint - de behøver ikke at være friskbagte) og så skal der være tid til at sidde og nyde kaffen, mens der sludres. Lyder det ikke dejligt? Jeg har i flere år være den heldige ejer af 1 enkelt æggebæger, hvilket ikke har været noget problem, da herren i huset ikke spiser æg. Men nu er yngstemedlemmerne i familien blevet svært glade for æg og der kæmpes en indædt kamp om bægeret for ikke at ende med et æg i et snapseglas, som er alternativet.

Se det var en lang indledning, men så forstår bloggens læsere jo nok også meget bedre, hvor glad jeg ville blive for at få nogle pæne æggebægre. Det må meget gerne være Trine Bach Jakobsens smukke Ællingen, hvor der er plads til at sætte sin ske ved siden af. De fås i 3 farver; hvid, sort og grøn. Et sæt med 2 koster kr. 270,- hos Designmaid.

Det er naturligvis håndlavet og derfor unikaer, så der ikke er 2 der er helt ens.