Vind en armlænsbakke fra BoShop.dk - Liseborg.dk

Vi er så heldige, at BoShop.dk har sponsoreret en armlænsbakke, vi kan forære til en af vores læsere.

Hvis du ikke i forvejen kender BoShop.dk, er en møbelbutik på nettet. De forsøger at finde produkter, som man ikke ser alle andre steder, og gerne til en fordelagtig pris. Nogen gange kan det være rart at se og prøve møblerne, før man køber, og derfor har de et 1500 m2 stort showroom i Risskov.
På hjemmesiden kan man se alle produkterne i sortimentet, og nemt bestille dem. Der er rigeligt af muligheder inden for alle kategorier, så det vil ikke være noget problem af finde noget, som falder i enhver smag. Man kan også få hjælp til indretningen, hvis man mangler inspiration til hjemmet.

Armlænsbakkerne fra BoShop.dk måler 50 x 35 cm, men det smarte ved dem er, at de er lavet af små trælameller, så bakken former sig efter det armlæn den ligger på. Der er tre forskellige en sort, en hvid og en i egetræ. Prisen er 395kr, og kan selvfølgelig bestilles hos BoShop.dk.

For at deltage i konkurrencen om en armlænsbakke skal du svare på følgende spørgsmål:
Hvis du frit kunne vælge et produkt fra BoShop.dk, hvad skulle det så være?

Skriv dit svar i kommentarfeltet til blogindlægget.

Personligt ville jeg ønske mig en Como-sofa, men en Prime lænestol kunne nu også være rart. En Unique Elevation dobbeltseng vil jeg også gerne have. Ja der er nok at vælge mellem!

Vinderen vil blive udtrukket mandag d. 8. april og vedkommende får direkte besked, så husk at skrive din mailadresse!

Update 2016: Como-sofaen er ikke længere i BoShop's sortiment, men istedet har de fået Tokyo, som er en sofa med stofbetræk og findes i mange forskellige udgaver.