Velkommen tilbage fra ferie

Så er hverdagen startet op igen for de fleste. Der er en masse planlægning, og hverdagen skal igen til at fungere, som den gjorde før ferien. Eleverne er vendt tilbage til skolerne, og der er igen liv og glade dage i skolegården og i klasseværelserne. I denne uge vil jeg kigge på vores udvalg af korkprodukter med Verdenskort og Danmarkskort netop med henblik på, at der kan være en god læring i fysisk at kunne se et kort. Meget foregår online i dag på computer, IPads og mobiltelefoner, men for mange giver det et helt andet overblik, at man fysisk kan se og røre ved en kort og derved bedre danne sig et overblik.

Ønsker du noget dekorativt på væggen, som samtidig kan give anledning til mange timers snak om geografi? Så vil vores vægdekorationer være en oplagt indretningsidé til hjemmet. En god idé kan også være at sætte nåle de steder, som familien besøger eller har besøgt. Man kan enten have hver sin farve eller have en fælles farve. Vores korkplader er samtidig akustikhæmmende og vil være med til at bidrage til et godt indeklima, så der ikke opstår problemer med rumklang. Vi er vilde med kork hos Liseborg.dk, da korken har mange egenskaber, som udover at bidrage med et godt indeklima også er nem at rengøre og vedligeholde.

Udover at kunne pynte på væggen så kan korkpladerne også bruges som opslagstavle og kan hjælpe i en travl hverdag, hvor der er mange beskeder og sedler, der skal holdes styr på. Se også vores andre opslagstavler Opslagstavler i bæredygtig kork » Miljøvenligt produceret » Køb! (liseborg.dk) og ikke mindst vores smarte ugeplaner, hvor der er plads til at arrangere ugen i dagevis. Så hvis du har travlt i hverdagen, så er der hjælp at finde i vores mange smarte produkter i kork, som både er dekorative og praktiske. Har du specielle ønsker til vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os, da vi har mulighed for at specialfremstille korkprodukter. 

KorkKork opslagstavleNaturkork