Ugler

Ok, Ugler har været populære et stykke tid, men jeg har på fornemmelsen at det er en trend som ikke har tænkt sig at forsvinde foreløbigt. Så jeg har lavet en samling af ugler i forskellige udgaver.

1. Hvid lysestage i metal fra Madam Stoltz. Uglen er 9,5 cm høj og passer til helt almindelige sterinlys. Den koster 169kr.

2. Selvfølgelig skal man have en ugle ved sine bøger, så hvorfor ikke bruge denne bogstøtte. Den er lavet af mørkegår slebet sten og måler H17 x B10 x D7 cm. Køb uglen her til 69kr stykket.

3. Hvis ugler kan holde bøger kan de også holde døre, hvilet uglen fra Züny er beregnet til. Den vejer 1kg og kan derfor sagtens holde en dør åben. Materialerne er Kunstlæder, polyester, og ugler. Målene på uglen, som koster 499kr, er 15,5 x 16,5 x 15cm og den kan bestilles her.

4. Man kan også tager ugler med op i sofaen, i form af en pude fra Kind By Nature. De fører et stort udvalg af ugle puder i bomuld og filt, som alle kommer i et begrænset antal. Jeg er faldet for denne ugle med ugler til 259kr.

5. Denne utroligt flotte ugle er printet på en side fra en antik ordbog, så ikke to print er ens. Siden måler 20x25cm og koster $8. Du kan bestille dit ugle print her, men desværre er der begrænset antal, så man skal være hurtig hvis man vil have netop dette ugleprint.
Ellers kan du finde mange andre ugler printet på gamle bøger på Etsy og søge efter "owl print book".

Update 2015 - desværre er uglepuden fra Kind by Nature og Madam Stoltz lysetagen ikke længere i produktion.